Livraison gratuite à partir de 20€

Minestrone - Nieuws

Oproep

Antwerpen, 7 juni 2018.

Welkom bij Minestrone. Via deze site kan je één van de 5 boekenpakketten aankopen samengesteld uit één of meer pareltjes uit onze collectie. Maar er is meer! Bij elk pakket ontvang je een culinaire foto van Tony Le Duc. Een stilleven afkomstig uit één van de kookboeken van Minestrone en geprint op barietpapier, genummerd en gesigneerd.

Tony Le Duc :“Via mijn fotografie wens ik nieuwe publicaties bij Minestrone op te starten voor dit najaar. Een aantal ideeën voor nieuwe boekprojecten zijn gedeeltelijk klaar en ik ga een nieuw culinair magazine maken voor Vlaanderen en Nederland! Mits jullie steun kan ik weldra starten met de productie en krijg je het eerstvolgende nummer van het magazine opgestuurd. Daarom deze warme oproep; geef Minestrone een ruggesteun door één van de vijf boekenpakketten te kopen.”

Kers op de taart is het Exclusieve pakket waarbij je een grote fotoprint in passe partout van 60/80 cm verkrijgt. Het nieuwe werk ‘Artisjok’ wordt het campagnebeeld voor de toekomstige fototentoonstelling ‘Cokeryen’, te zien in het Snijders & Rockoxhuis in het kader van Antwerpen Barok, Rubens Inspires. Deze print wordt in een beperkte oplage van 50 exemplaren geprint, genummerd en gesigneerd. Bij deze aankoop wordt je persoonlijk uitgenodigd op een nocturne voorstelling einde oktober in aanwezigheid van de fotograaf.

De fotoprint wordt je die avond overhandigd.

Kies hieronder je gewenst pakket en veel dank voor je bijdrage.

redactie Minestrone,

livres & paquetes

Lorsqu’il décède le 27 avril 1992, à peine âgé de 44 ans, Willy Slawinski figure parmi les meilleurs cuisiniers du monde.
165,00 €

nouvelles

Gourmand Awards

Gourmand World Cookbook Awards

Gourmand Best in the World 2014
Minestrone Cookbooks décroche 7 nominations pour concourir à l'élection "Gourmand Best in the World 2014".
Best Cookbook Publisher of the year

Best in the World - Gourmand Cookbook Awards

Minestrone remporte le prestigieux prix international "Best Cookbook Publisher of the year".