Free shipping from € 20

Minestrone - Nieuws

Oproep

Antwerpen, 7 juni 2018.

Welkom bij Minestrone. Via deze site kan je één van de 5 boekenpakketten aankopen samengesteld uit één of meer pareltjes uit onze collectie. Maar er is meer! Bij elk pakket ontvang je een culinaire foto van Tony Le Duc. Een stilleven afkomstig uit één van de kookboeken van Minestrone en geprint op barietpapier, genummerd en gesigneerd.

Tony Le Duc :“Via mijn fotografie wens ik nieuwe publicaties bij Minestrone op te starten voor dit najaar. Een aantal ideeën voor nieuwe boekprojecten zijn gedeeltelijk klaar en ik ga een nieuw culinair magazine maken voor Vlaanderen en Nederland! Mits jullie steun kan ik weldra starten met de productie en krijg je het eerstvolgende nummer van het magazine opgestuurd. Daarom deze warme oproep; geef Minestrone een ruggesteun door één van de vijf boekenpakketten te kopen.”

Kers op de taart is het Exclusieve pakket waarbij je een grote fotoprint in passe partout van 60/80 cm verkrijgt. Het nieuwe werk ‘Artisjok’ wordt het campagnebeeld voor de toekomstige fototentoonstelling ‘Cokeryen’, te zien in het Snijders & Rockoxhuis in het kader van Antwerpen Barok, Rubens Inspires. Deze print wordt in een beperkte oplage van 50 exemplaren geprint, genummerd en gesigneerd. Bij deze aankoop wordt je persoonlijk uitgenodigd op een nocturne voorstelling einde oktober in aanwezigheid van de fotograaf.

De fotoprint wordt je die avond overhandigd.

Kies hieronder je gewenst pakket en veel dank voor je bijdrage.

redactie Minestrone,

books & packages

With x from Serax
€79,50 

news

Food + Design

Food + Design

A beautiful table, a delicious meal and 15 interesting people. Leaf through the book 'Food + Design'.

Food + Design

Food + Design

 
Designer label Serax and Minestrone Cookbooks have created an inspirational book for and about lovers of food and design.
Gourmand awards

Gourmand World Cookbook Awards

 
Minestrone Cookbooks received 7 nominations when it entered the “Gourmand Best in the World 2014” awards.

Desire Sergio Herman - Reflections of a top chef

Chronicle of Sergio Herman’s final year at Oud Sluis, a reissue in pocket format.
World cookbookbook award - best in the world

Best in the world - Gourmand Cookbook Awards

Minestrone has won the prestigious international award for "Best Cookbook Publisher of the Year".