Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20€
« terug naar overzicht
Koop nu:  
gratis verzending

PH 9715 | Piet Huysentruyt

75,00 €135,00 € (44% discount)
Koop nu:  
gratis verzending
PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale heruitgave van het ophefmakende boek 'Eigentijds & Eigenzinnig' dat in 1997 verscheen. Dat boek verbaasde toen door zijn visionaire recepturen, zijn bijzondere opmaak en de verregaande culinaire fotografie van Tony Le Duc. Men sprak over fotografische 'foodporn'.
 
Het tweede deel van PH 9715 is nieuw en gaat over identiteit, teamwork, respect, frustraties, zalig stinken naar stront, poten en kloten, en een West-Vlaams boertje. Piet Huysentruyt kookt samen met zijn jonge keukenbrigade volgens de nieuwste kooktechnieken in zijn nieuwe restaurant Likoké in het Zuid-Franse dorpje Les Vans, maar baseert zich vaak op de combinaties van ingrediënten die hij vroeger toepaste. De link met het eerste boek is nooit ver weg.
 
Beeldend word je in dit tweede deel vaak op het verkeerde been gezet door het gebruik van fotografische trompe-l'oeils. En de ruwe natuur van de Ardèche is nooit ver weg. 
 
 
 
Koop hier:
Een willekeurig genummerd exemplaar uit de beperkte oplage van de 2500 Nederlandstalige exemplaren. 
 
OF
Kies uw persoonlijke nummer via www.ph9715.com
 
OF
Ga naar één van de verkooppunten in uw regio.
 
Auteur(s): 
Piet Huysentruyt
Pieter van Doveren
Fotografen: 
Tony Le Duc
Diane Hendrikx
ISBN: 
978 94 90028 72 5