Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20€
Willy Slawinski, gastronomie, Gent, jonge chefs, Tony Le Duc, De Morgen Magazine

Avantgarde in de Belgische gastronomie

25 jaar geleden sterft in Gent een visionair kok, amper 44 jaar oud. Zijn visie over ‘de beleving’ in een restaurant doet je vandaag je ogen opentrekken. De Morgen Magazine brengt een artikel over Willy Slawinski en drie Gentse jonge chefs tonen hun verwondering over het visioniare karakter van de chef. 

Food + Design

Best in the world: Food + Design

Proficiat aan GuidoMaes Printingdeluxe*****
Zij hebben van ‚Food + Design’ een winnaar gemaakt voor de Gourmand World Cookbook Awards in de categorie ‚best printer’.
workshop, koken, teambuilding, familie, vrienden

Workshops à la carte

Samen koken op een verjaardagsfeest? Of liever samen met je personeelsdirecteur garnalenkroketjes leren maken?

Stadsbrouwerij De Koninck

Samen Koken

Schrijf je vandaag nog in voor de 'Minestrone workshops à la carte': 
http://www.minestrone.be/workshops

lancering Garage Culinair

Garage Culinair

 
Een boek over zestien ambachtslui die belangeloos culinaire topproducten maken. In hun kelder, in hun tuinhuis of in hun garage.

de basis

de basis

Twaalf jaar na de eerste verschijning is het kookboek 'de basis' toe aan een herziene druk.

de basis

Cadeautip voor Moederdag - Zondag, 8 mei 2016
Vrouwen krijgen het liefst goud voor moederdag.

Food + Design

Food + Design

Een mooie tafel, een heerlijke maaltijd en 15 interessante mensen. Blader mee door Food + Design.

Food + Design

Designlabel Serax en Minestrone Cookbooks maken samen een inspiratieboek voor en over food- en designlovers.

Happy Food

Het nieuwste boek van Ellemieke Vermolen 'Happy Food' werd voorgesteld op de Boekenbeurs te Antwerpen.  

Pagina's