Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20€

Minestrone - Nieuws

Willy Slawinski, gastronomie, Gent, jonge chefs, Tony Le Duc, De Morgen Magazine

Eerbetoon aan avantgardist van de Belgische gastronomie

 
27 april 1992, precies 28  jaar geleden sterft in Gent een visionair kok, amper 44 jaar oud. Zijn visie over ‘de beleving’ in een restaurant doet je vandaag je ogen opentrekken en is relevanter dan ooit.

Magirus #0 Frans Snijders x Tony Le Duc

MAGIRUS: Historisch inspirerend culinaire portfolio

Magirus Portfolio Magazine

De naam Magirus is afgeleid van het Griekse woord voor 'kok' en is de naam van deze inspirerende culinaire portfolio. 

Cokeryen Photo - Film - Food,  Frans Snijders & Tony Le Duc

COKERYEN. PHOTO FILM FOOD, FRANS SNIJDERS & TONY LE DUC

Stillevens in de schilderkunst en in de fotografie zijn vaak gebaseerd op gelijkaardige academische kwaliteiten. Het gebruik van licht en compositie zijn er twee van.

Food + Design

Best in the world: Food + Design

Proficiat aan GuidoMaes Printingdeluxe*****
Zij hebben van ‚Food + Design’ een winnaar gemaakt voor de Gourmand World Cookbook Awards in de categorie ‚best printer’.
de basis

de basis

Twaalf jaar na de eerste verschijning is het kookboek 'de basis' toe aan een herziene druk.

Food + Design

Food + Design

Een mooie tafel, een heerlijke maaltijd en 15 interessante mensen. Blader mee door Food + Design.

Food + Design

Designlabel Serax en Minestrone Cookbooks maken samen een inspiratieboek voor en over food- en designlovers.

Boeken Buiten

Stockverkoop van het mooie boek!

Drie uitgeverijen, Minestrone Cookbooks, Uitgeverij Kannibaal/Hannibal en Uitgeverij Luster organiseerden in oktober een stockverkoop. 

PH 9715 | Piet Huysentruyt

 
Chef-kok Piet Huysentruyt, culinair schrijver Pieter Van Doveren en uitgever-fotograaf Tony Le duc presenteren het boekproject PH 9715.

Maandag Hofdag - Puzzelwinnaars

 
Win één van de 10 Denk Groenten! boxen ter waarde van €89,50
Proficiat aan de winnaars!

Pagina's