Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20€

Minestrone - Nieuws

« terug naar overzicht
De Basis Plantaardig: Trailer

NA 20 JAAR DE BASIS? NU DE BASIS PLANTAARDIG

Vegan chef Pieter-Jan Lint en culinair fotograaf Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken blijkt dat zij elkaar kunnen versterken in hun visie waar ons huidig voedingspatroon naar toe moet leiden. Hun expertise in ieder zijn vakgebied wordt samengebracht in een boek met alle nodige basiskennis om plantaardig te leren koken. Elk product, kooktechniek of bereiding, hoe eenvoudig ook wordt fotografisch ondersteunt en tot de essentie herleid.
 
Plantaardig roerei? Bechamelsaus zonder boter? Hoe maak je zeewierbouillon? Kun je een kaaskroket even lekker maken zonder kaas? Wat is zijden tofu en hoe maak je er een quiche mee? Welke bindmiddelen vervangen ei en gelatine in desserts? Hoe evenaar je de smaak van vlees als je het niet gebruikt?
 
DE BASIS Plantaardig baseert zich op een veranderend voedingspatroon waarbij dierlijke producten niet meer worden gebruikt en sluit zich aan bij deze voedings(r)evolutie.

ander nieuws